Főoldal » Friss Linkek, Internet Linkek Weboldalak, Üzleti Linkek Weboldalak

Balatoni vitorlás tanfolyam

18 május 2010 Nincs hozzászólás
Balatoni vitorlás tanfolyam, hajós oktatás akkreditált iskolában!

?A vitorláshajó azonban, amint elhagyta a kikötőt, visszaviszi az embert az ősi természetbe és az emberek megint visszanyerik eredeti szeretetreméltóságukat.?
(Herczeg Ferenc: Szelek szárnyán)

Biró Vazul vagyok a Navis Vitorlás Iskola alapítója és vezető oktatója.

Évek óta vezetek tanfolyamokat belvízen és tengeren egyaránt. Sok éves oktatási- és még több vízen töltött órát tudhatok magam mögött. Ennek következményeként igen jó eredménnyel válnak végzett hallgatóimból remek hajósok, vitorlásversenyzők. Tanítványaim vizsgákon és vitorlázásban elért sikereinek alapja a türelmes, kitartó és kreatív oktatás.

Aktív versenyzőként fontosnak tartom, hogy leendő vitorlástársaim az engedély megszerzésén túl használható vitorlástudásra tegyenek szert. Vitorlásiskolánk belvízi kedvtelési célú vitorlás és motoros képzéssel, illetve túrák csapatépítő tréningek szervezésével és közvetítéssel foglalkozik.

Fő profilunk az oktatás.

Évek óta foglalkozunk hajósképzéssel a vitorlástársadalom értékrendjét követe. Megújult iskolánk célja a minőségi képzés és ezen értékek továbbvitele, átadása. Vitorlástanfolyamaink során nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati képzésre a megfelelő elméleti alapok elsajátítása után. Jól felszerelt versenyképes hajóink segítségével oktatóink nem csak átadják sok éves tapasztalatukat, megismertetik Önt a sport szépségeivel és a Balaton értékeivel.

Ha kérdése, további információra lenne szüksége a tanfolyamainkról, vagy jelentkezni szeretne a Navis Vitorlás Iskola által indított tanfolyamra, akkor kérem keressen meg az alábbi elérhetőségeken!

Telefon: +36 30 61 94 561; email: info@vitorlasportal.hu

Oktatási engedély száma: KM/KA/NS/A/2744/4/2010

Felnőttképzési engedély száma: 00203 ? 2010

www.vitorlasportal.hu

Népszerűség: 2%

Szólj hozzá itt és most!

Szólj hozzá alul, vagy kövesd a saját oldaladról. Iratkozz fel a hozzászólásokhoz RSS-el.

Tisztán tartva. Nincs spam.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>