Főoldal » Friss Linkek, Ingatlan Linkek Weboldalak, Internet Linkek Weboldalak, Üzleti Linkek Weboldalak

Érintésvédelmi vizsgálat Sopron

17 október 2011 Nincs hozzászólás

Érintésvédelmi vizsgálat SopronÉrintésvédelmi vizsgálat Sopron

Horváth István vagyok, villamosmérnök. Tevékenységemet egyéni vállalkozóként végzem.

Vállalkozásom profilja:

* Érintésvédelmi felülvizsgálat
* Tűzvédelmi felülvizsgálat
* Villámvédelmi felülvizsgálat
* Erősáramú gépek felülvizsgálata

Azoknak a vállalatoknak, szervezeteknek, akik manapság elektromos hálózatot létesítenek, vagy üzemeltetnek, átfogó szabályozásnak kell eleget tenniük. Ezért döntő a rendszerbiztonsági elemek működésének ? megfelelő mérőeszközökkel történő ? folyamatos vizsgálata. Az érintésvédelmi felülvizsgálatok korrekt és rendszeres elvégzése, a vizsgálatok során észlelt hibák pontos jegyzőkönyvezése, illetve a hibák szakszerű kijavítása, és későbbi előfordulásuk kiküszöbölése tesz egy munkahelyet biztonságossá, és üzembiztossá.

Minőségpolitikám:

Munkámat megbízhatóan, pontosan, fokozott körültekintéssel végezem, a megbízónak a lehető legkevesebb kellemetlenséget és kiesést okozva. A felülvizsgálatokat minden esetben olyan korszerű műszerekkel és felszereléssel végzem, amik a törvényi előírásoknak megfelelnek. A vizsgálatok eredményéről áttekinthető jegyzőkönyvet készítek, melyek tartalmazzák a vizsgálat eredményeit, az esetlegesen feltárt hibákat, és optimális javaslatot a hibák megszüntetésére. Az árak kalkulálásánál is próbálom a megrendelő maximális elégedettségét kivívni, így figyelembe veszem az együttesen megrendelt különböző vizsgálatokat, valamint próbálom a legmegfelelőbb ár-érték arányú árajánlatot összeállítani, amely az Ön igényeihez is illeszkedik.

www.erintesvedelemsopron.hu

Népszerűség: 2%

Szólj hozzá itt és most!

Szólj hozzá alul, vagy kövesd a saját oldaladról. Iratkozz fel a hozzászólásokhoz RSS-el.

Tisztán tartva. Nincs spam.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>