Főoldal » Friss Linkek, Internet Linkek Weboldalak, Üzleti Linkek Weboldalak, Vásárlás Linkek Weboldalak

Férfi ing webáruház

27 július 2010 Nincs hozzászólás

Vasalásmentes férfi ing webáruház – nemvasalok.hu

Mitől lesz vasalásmentes egy férfi ing?

A vasalásmentes ingekre gyakran úgy gondolnak, mint a mesebeli egyszarvúra; mindenki hallott már róla, de még senki sem látta őket. Ennek ellenére manapság már meglepően széles választék áll rendelkezésére az ingvasalást örökre száműzni kívánóknak.

Amikor először teszek említést egy beszélgetés folyamán ezekről a vasalást nem igénylő ingekről, általában ugyanazokkal a kérdésekkel szembesülök: tényleg nem kell vasalni?  milyen anyaga van? igényel valami speciális kezelésmódot? nem kényelmetlen a viselése?

Szóval elég nagy a tanácstalanság, pedig ezek a termékek pontosan azt tudják, amit már a nevük is állít – mosás után egy vállfán szárítva gyűrődések nélkül, sima felülettel száradnak, majd azonnal viselhetőek mindenféle vasalás nélkül. Az már csak hab a tortán, hogy ezek az ingek 100% pamutból készülnek, mindenféle műszál keverése nélkül. Viselésük kellemes, színeik és kialakításuk a legújabb divatot követi.

Lássuk, hogyan lehetséges mindez.

Vasalásmentes ingek gyártása

Ezek az ingek a vasalásmentes tulajdonságaikat nem a pamut alapanyagba kevert műszállal vagy különleges szövésükkel szerzik meg, hanem az alapanyag vagy a késztermék vegyszeres kezelésével. A gyártás során a szövetet átitatják egy olyan anyaggal, amely az ingek mosása után fejti ki jótékony hatását. Az ilyen módon kezelt pamutszálak a kezeletlen szálakkal ellentétben mosás után igyekeznek visszanyerni eredeti, egyenes alakjukat. Amennyiben az így kezelt anyagokból készült ingeket vállfán, függesztve szárítjuk meg, a száradás után lényegében nem marad gyűrődés az anyagban és szükségtelenné válik az ing viselés előtti vasalása.
A pamut kezelésére használt anyag színtelen, szagtalan, a bőrt nem irritálja, az anyag viselésében nem érzékelhető különbség a kezeletlen anyaggal összehasonlítva.

Webáruházunkban lévő összes ing megfelel az Öko-Tex 100 szabvány szigorú követelményeinek. Bőrbarát, bőrt irritáló vegyszermaradékokat nem tartalmaz.

A pamut kezelését az egyes gyártók eltérően végzik. A kezdetekben magát a pamut alapanyagot kezelték, majd a már kezelt anyagot szabták és varrták késztermékké. Manapság ezt a gyártástechnológiát már kezdi felváltani a késztermék utólagos kezelése. Ebben az esetben a kezeletlen pamut anyagot szabják és varrják késztermékké, majd ez elkészült inget vetik alá a vasalásmentességet eredményező kezelésnek. Ez a modernebb technológia még jobb minőséget és tartósabb eredményt biztosít.

A gyűrődések kisimulását elősegítő anyagon kívűl a gyártók nagy figyelmet fordítanak az ingek varrására is. Olyan varrással készítik az ingeket, amelyek a mosás utáni nedves anyagban sem okoznak gyűrődéseket a függesztve szárítás során.

A vasalásmentes ingek otthoni kezelése

A vasalásmentes ingek nem igényelnek különleges kezelést, azonban néhány szabályt érdemes betartani a minél simább felület elérése érdekében. A mosás során célszerű az ingeket legfeljebb közepesen töltött mosógépben mosni, majd  600 fordulatnál nem gyorsabb centrifuga programmal centrifugálni. A centrifugálás után az inget ne hagyja sokáig nedvesen a mosógépben, hanem kisimítva, vállfán szárítsa meg.

A vasalásmentességet biztosító kezelés egyes gyártóknál csak néhány mosás után kezdi el kifejteni a teljes hatását.

www.nemvasalok.hu

Népszerűség: 8%

Szólj hozzá itt és most!

Szólj hozzá alul, vagy kövesd a saját oldaladról. Iratkozz fel a hozzászólásokhoz RSS-el.

Tisztán tartva. Nincs spam.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>