Főoldal » Friss Linkek, Ingatlan Linkek Weboldalak, Internet Linkek Weboldalak, Üzleti Linkek Weboldalak

Fodor Kft Generál kivitelezés

11 október 2011 Nincs hozzászólás

Fodor Generál kivitelezés, Belsőépítész, Beltéri ajtó, Tűz gátló   ajtó, Szárazépítés, Hőszigetelés, Gipszkartonozás, Fodor KftFodor Generál kivitelezés

A Cégünket 1997-ben alapítottuk a kor követelményeinek megfelelően magánvállalkozás utódjaként. Az átalakulás magával vonzotta cégünk strukturális átalakulását ezévtől a Cég bérelt irodában és ehhez kapcsolódó raktárban folytatta tevékenységét. Ez a minőségi változás lehetővé tette hogy importőröktől vásároljuk a szárazépítészeti és építési anyagokat ,így versenyképesebbé téve a vállalkozást.

A 2000-es évben vásároltuk meg a Győr, Vágóhíd u. 2. alatti telephelyet amelyet a munkáink folyamatos bővülése miatt szükségessé vált átépíteni. Ekkor került kialakításra az épület földszintjén raktár az emeletén pedig irodák. A folyamatosan változó építési piac elvárásaihoz igazodva tevékenységi körünk kibővült a tűzgátló, hanggátló és beltéri ajtók projektezésével ill. az építőipari generál kivitelezéssel és a belső szakipari generál kivitelezéssel.

Fontosabb üzleti partnereink, melyeknek folyamatos beszállítói vagyunk: Audi Hungária Motor Kft., STRABAG Zrt., SPAR Magyarország Kft., Betonsped Kft., Győr, Széchenyi István Egyetem. Megrendelőink igényeit maximálisan kielégítő, speciális elvárásoknak és igényeknek is mindig megfelelő szolgáltatásokat nyújtunk.

A Fodor Kft. a DNV által tanúsított ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik, és az ÉMI Minősített Vállalkozás birtokosa.

www.fodor.co.hu

Népszerűség: 1%

Szólj hozzá itt és most!

Szólj hozzá alul, vagy kövesd a saját oldaladról. Iratkozz fel a hozzászólásokhoz RSS-el.

Tisztán tartva. Nincs spam.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>