Főoldal » Akciós Ajánlatok, Friss hírek a linkek világából, Friss Linkek, Ingatlan Linkek Weboldalak, Internet Linkek Weboldalak, Jármű Linkek Weboldalak, Üzleti Linkek Weboldalak, Vásárlás Linkek Weboldalak

Google AdWords Hirdetés

6 október 2011 Nincs hozzászólás

Google Adwords hirdetésGoogle AdWords Hirdetés

Találja meg a vásárlóit és sokszorozza  meg a célzott vásárlások számát! Tudta Ön, hogy a magyarországi internethasználók közel 98% a Google keresőt használja ha egy termékről vagy szolgáltatásról keres információt?

Az Incendo Internetmarketing segít az új partnerek, potenciális vásárlók megszerzésében a Google rövid szöveges, képes és videó célzott hirdetéseivel. Válassza ki célcsoportját és mi segítünk megtalálni őket célzottan!

Miért az Incendo Internetmarketinget válassza?

1. PÉNZT SPÓROL!  –  Nincs ügynökségi díj a kattintási díjra!
2. NÖVELHETI A BEVÉTELEIT ? Kampányát naponta többször ellenőrizzük és változtatjuk, hogy még hatékonyabb legyen és minél több konverziót érjen el minél kevesebb kattintásból!
3. AJÁNDÉK KUPON! ? Az új hirdetők 15.000.-Ft értékű Google kupont kapnak!
4. ÖN IS RÁLÁT A KAMPÁNYÁRA ? A legtöbb ügynökség kampányával szemben Ön bármikor hozzáférhet az adwords és az analytics fiókjához  és láthatja költségeit, kampányát, statisztikai adatait, tőlünk függetlenül!
5. INGYENESEN ? Külön díj felszámolása nélkül készítjük el landing page oldalát!
6. INGYENES INTERNETES MARKETING ? Tanácsadás a kampánnyal, akcióval illetve a weboldalával kapcsolatban!

A Google AdWords kampányáról minden hónapban jelentést készítünk!

Válasszon kedvező árú Google AdWords hirdetési csomagjaink közül, és növelje weboldala, webáruháza látogatottságát CÉLZOTTAN és növelje bevételét, kérjen ajánlatot MOST!

További hasznos információra van szüksége, hogy növelje weboldala látogatottságát?

www.incendo.hu

Népszerűség: 3%

Szólj hozzá itt és most!

Szólj hozzá alul, vagy kövesd a saját oldaladról. Iratkozz fel a hozzászólásokhoz RSS-el.

Tisztán tartva. Nincs spam.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>