Főoldal » Friss Linkek, Ingatlan Linkek Weboldalak, Üzleti Linkek Weboldalak, Vásárlás Linkek Weboldalak

Kiadó iroda, kiadó üzlethelyiség Biatorbágyon

26 január 2010 Nincs hozzászólás

A dinamikusan fejlődő Biatorbágy egyik legújabb és legimpozánsabb üzletház fejlesztése, a kiváló elhelyezkedésű Biacor Center Üzletház Biatorbágyon a Szabadság út 76 szám alatt található. Az üzletház mintegy 100 m2 irodaterületet és mintegy 400 m2 kereskedelmi területet kínál 3 szinten.
Az épület szerkezeti kialakításából eredően a 15 m2-es irodaegységektől egészen a 35 m2 alapterületű irodáig, bármilyen bérlői igény megvalósítható.  Az üzletházban a kereskedelmi területek a 10 m2-es üzlethelységektől egészen a 195 m2-es alapterületű helységekig valósulnak meg.
Önnek és munkatársainak nem kell messzire menni a napi ügyek intézése miatt, az üzletházban kialakításra kerül a Kereskedelmi és Hitelbank Zrt új Biatorbágyi bankfiókja és a közelben postahivatal is található. Az üzletház udvarán 11 ingyenes parkolóhely kerül kialakításra. Az épület közvetlen közelében több ingyenes parkoló található.

A rendkívül jó tömegközlekedési kapcsolatokkal és kiváló láthatósággal rendelkező üzletház a legmodernebb műszaki és szolgáltatási paraméterekkel rendelkezik.

Friss információkat a Biacorcenter BLOG oldalon is talál!

Biatorbágy rövid bemutatása:

Biatorbágy Pest megye nyugati részén, Fejér megyével határos területén helyezkedik el. Északról Páty és Budakeszi, keletről Budaörs és Törökbálint, délkeletről Sóskút, délről a Fejér megyei Etyek, nyugatról Herceghalom települései határolják.
Területe: 4379 ha, lakóterülete: 496 ha, népessége: 2008. január 1-jén 11260 fő, az 1985 óta tartó csökkenés 1991-től megfordult.
2007. július 1-jétől Biatorbágy városi rangra emelkedett.

www.biacorcenter.hu

www.biacor.hu

Népszerűség: 2%

Szólj hozzá itt és most!

Szólj hozzá alul, vagy kövesd a saját oldaladról. Iratkozz fel a hozzászólásokhoz RSS-el.

Tisztán tartva. Nincs spam.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>