Főoldal » Friss hírek a linkek világából, Friss Linkek, Ingatlan Linkek Weboldalak, Internet Linkek Weboldalak, Üzleti Linkek Weboldalak

Klímafertőtlenítés Győrben

30 március 2012 Nincs hozzászólás

Klímafertőtlenítés = Egészség!

A nem megfelelően fertőtlenített légkondicionálókban elszaporodhatnak a vírusok, penészgombák, baktériumok, pollenek elősegítve a légúti fertőzések, tüdőgyulladás, asztma, allergia kialakulását.

A tüdőben megtelepedő gombák gyulladást okozhatnak, és akár gyenge immunrendszerű embereknél az egész szervezetet érintő gombafertőzés is előfordulhat.

Jó tudni, hogy a klímaberendezés nem a kinti friss levegőt fújja be a helyiségbe, hanem a helyiség levegőjét hűti és forgatja vissza!

Miért fontos az éves klímafertőtlenítés?

A hűtési szezon alatt a klímaberendezés jelentős mennyiségű, a levegőben megtalálható, szennyeződést szív magába.

A beltéri egységben lévő szűrőrendszer elsődleges funkciója, hogy ezen a szűrőn telepedjenek meg a levegőből kiszűrt anyagok, és azok ne jussanak vissza a lehűtött levegőbe. Egy elhanyagolt és nem szakszerűen, kellő rendszerességgel tisztított klímaberendezés beltéri egységének felületén, ventilátorán, csepptálcájában lerakodott szennyeződésen kialakulhatnak a baktérium-, gomba-, és penésztelepek. A készülék elindításakor pedig a megtelepedett kórokozókat a helyiség levegőjébe juttatjuk. Onnan a szemünkbe, orrunkba, tüdőnkbe jutva különböző légúti megbetegedéseket kaphatunk el, mint például: az allergia, asztma, legionella.

A klímaberendezés igénybevételétől függően évente egy, illetve több alkalommal szükséges a klíma fertőtlenítését szakemberrel elvégeztetni.

Rendelje meg a gondtalan nyár alapjait! Hívjon most: +36 70 7057-918

Az egészség megőrzése = szakszerű klímafertőtlenítés Győrben! Szezon előtt AKCIÓS áron!

www.hopszala.hu

Népszerűség: 5%

Szólj hozzá itt és most!

Szólj hozzá alul, vagy kövesd a saját oldaladról. Iratkozz fel a hozzászólásokhoz RSS-el.

Tisztán tartva. Nincs spam.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>