Főoldal » Friss Linkek, Ingatlan Linkek Weboldalak, Internet Linkek Weboldalak, Üzleti Linkek Weboldalak, Vásárlás Linkek Weboldalak

Teraszburkolat, Falburkolat, Padlóburkolat

30 május 2012 Nincs hozzászólás

Minőségi teraszburkolat, falburkolat, padlóburkolat!

2002. februárjában indultunk szárított minőségi fa alapanyagok forgalmazásával és kivitelezésével. Mindig törekedtünk a maximális anyag minőségre és kivitelezési kidolgozottságra, aminek az lett az eredménye, hogy lassan eljutottunk egy olyan szintre amit már nem sok fa alapanyag tud túlszárnyalni: ez a  THERMO WOOD eljárással készített kültéri és beltéri fa burkolatok. Ezen eljárással gyártott termékek forgalmazása és kivitelése során rá jöttünk, olyan faipari burkolat ami szép – tartós –  és nem kiirtott őserdőkből származik az csak egy thermowood fa lehet.

Környezetbarát termék mert nincs kiirtott őserdő ahol nem telepítenek újra fákat helyette. Észak Amerikából vagy Skandináviából importált, csak és kizárólag  újratelepített erdőkből származó fa anyagokat forgalmazunk amit nem sok cég mondhat el magáról : EZ KÖRNYEZETVÉDELEM!

A Thermo wood burkolatok nem össze tévesztendőek más egyéb, hagyományos mű szárított vagy vegyszer kezelt  burkolatokkal !
A hőkezelt (thermowood) eljárás egy drága és összetett művelet ami a fát teljes mértékben mentesíti minden olyan anyagtól és rossz tulajdonságtól ami addig megvolt benne, így lesz ellenálló a kültéri viszontagságoknak vegyszerek nélkül. Ezen fa burkolatok felületkezelést nem igényelnek mert a hőkezelés adja a védelmet. EZ TARTÓS ÉS GONDOZÁS MENTES FA.

Teraszburkolat, falburkolat, padlóburkolat kiváló minőségben!

Ízelítő Termékeinkből:

Fenyő teraszburkolat, kőris teraszburkolat, Quick Deck? – klikkes teraszburkolatok, vörösfenyő teraszburkolat, Thermowood fenyő falburkolat, thermowood kőris falburkolat, thermowood magnolia (tulipánfa) falburkolat, Thermowood fenyő rusztikus padló burkolat, Thermowood kőris göcsmentes keményfa padló burkolat, Thermowood kőris keményfa Ipari parketta!

Kiváló minőség – Elegancia – Tartósság = Thermowood a ThermowoodMaster-től!

www.thermowoodmaster.hu

Népszerűség: 5%

Szólj hozzá itt és most!

Szólj hozzá alul, vagy kövesd a saját oldaladról. Iratkozz fel a hozzászólásokhoz RSS-el.

Tisztán tartva. Nincs spam.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>